Minikaivurit

Tee pihatyösi itse minikaivurilla aikaa säästäen.

Yrityksemme on keskittynyt pienkaluston ja minikaivureiden vuokraamiseen. Kalustomme sopii täydellisesti pienten ja tottakai isompienkin tonttien pihatöihin. Minikaivureiden paino alkaen vain 390kg ja käyttö onnistuu myös ilman isompaa kokemusta työkoneista. Myös kuljetuksen voi halutessaan hoitaa itse kevytperävaunulla (750kg), tai tilata suoraan kotiin kuljetettuna (alkaen 60€).

Sähkökaivuri

Sähkökäyttöinen kaivinkone
Valikoimastamme löytyy myös päästöttömästi tomiva sähkökäyttöinen kaivinkone. Sopivia käyttökohteita ovat esim. rintamamiestalojen alapohjat, kellarit ja tunnelit, joissa polttomoottorin pakokaasut ovat haitaksi.

Pienkuormaaja 850kg

Helppokäyttöinen pienkuormaaja maanrakennustöihin, lumitöihin, siirtotyöhön, purkutöihin, pihatöihin, pihanhoitoon ja pihanrakennusprojekteihin.

Kuormaajan nostokorkeus 192cm eli nostaa helposti kuorman esim. vaihtolavalle. Kuormaajan vuokrahintaan sisältyy sorakauha ja trukkipiikit.

Kuormaajan tiedot: paino 850kg, nostokyky 300 kg, liukuohjattu, leveys 89 cm, korkeus 175cm, nostokorkeus 192cm. Bensiinikäyttöinen 98E tai pienkonebensiini.

Yanmar SV 19 vm 2022

paino noin 2000kg. Kaivuri on suunniteltu työskentelemään ahtaissa tiloissa/ pihoissa. Lämpimän hytin ansiosta miellyttävä käyttökokemus huonollakin kelillä: Pihatöissä, maataloudessa, rakennustyömailla, maisemoinnissa.

Dieselkäyttöinen, erittäin pieni kulutus.
Kokonaispituus: 3620mm, korkeus: 2215-2280 mm, telojen leveys muunneltavissa: 980-1380 mm, max. kaivuusyvyys 280cm

Vuokrahintaan sisältyy 3 kpl kauhoja S30 pikakiinnityksellä :
Luiskakauha 90cm, kuokkakauha 48cm ja kaapelikauha

Yanmar SV 15, vm 2022

paino noin 1600kg, kaivuusyvyys max. 250cm.
Diesel käyttöinen, jossa lämmin hytti aukeavalla etulasilla ja sivulaseilla.
Hyvä ja näppärä kaivuri myös ahtaisiin paikkoihin, koneen leveys 98cm.

Tällä onnistuu mm.
Pihojen kunnostukset, aitojen perustamiset, kaapelien kaivuut, salaojien teot, sokkelien vierustan kaivuut, terassin yms piharakennusten pohjatyöt, ojien teot, pihan muotoilu, puutarhan muokkaus/istutustyöt, pensaiden ja pienempien kantojen/juurien poisto ja kaikki muut pihojen kaivuut.

Mukaan kuuluu kuokkakauha ja luiskakauha. Koneessa on myös tyvitaitto, kauhan kallistus ja puskulevy.

 Traileri

Auton tai muun tavaran kuljetukseen.
Mukana 1,9m pitkät ajorampit ja 5kpl kuormaliinoja.
Lavan koko 5m x 2,4m
Kokonaismassa 3500kg
Omamassa 670kg
Kantavuus 2830kg

Huomioithan, että tämän vetämiseen tarvitsen Be-ajokortin (“pikku-e”) ja vetoauton, jossa on riittävän suuri perävaunumassa.
Omavastuu vahinkotapauksissa max. 1000eur.

Saunakärry

puulämmitteinen liikuteltava sauna, johon mahtuu kerralla 4-5 kylpijää.

Lämminvesisäiliön ansiosta, myös peseytyminen on mahdollista. Kärrysauna on helppo ja mukava vaihtoehto väliaikaiseksi kylpyläksi esimerkiksi kylpyhuoneremontin ajaksi.

Vuokraamme myös paljuja ja saunoja yhdessä yritysten juhliin.